GUEST - make hospitality work
Join the conversation
John Hokkeling RT @guestmoodmaker: http://t.co/4dCx9ZcIHw 2015-05-27 09:46:18
John Hokkeling RT @guestmoodmaker: http://t.co/LcDR9KWexg 2015-05-26 08:26:26
u bevindt zich hier: - Welkom!

Welkom bij GUEST!

GUEST helpt organisaties gastvrijer te worden. Ons vak is organisatie ontwikkeling, ons specialisme is gastvrijheid. 

Gastvrijheid rendeert
Een positieve beleving van gasten zorgt ervoor dat gasten graag terug komen en hun ervaring delen met anderen. Voor medewerkers is het prettig werken in een gastvrije organisatie.

Een organisatie ontwikkelaanpak borgt gastvrijheid
Gastvrijheid is een organisatiebrede ontwikkeling en is pas duurzaam als het verankerd is. GUEST heeft een eigen ontwikkelaanpak en gaat samen met de organisatie op zoek naar de ontwikkelbehoefte en de invulling daarvan. 

Mood Maker filosofie
GUEST heeft al haar kennis en ervaring op het gebied van gastvrijheid gebundeld in de Mood Maker filosofie. Lees hier meer over de filosofie of bestel het boek Mood Maker op www.managementboek.nl.

Nieuws
We hebben met UpToDate de innovatie trofee in de categorie Gastvrijheidsconcepten gewonnen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

GASTVRIJdagen 2015, save the dates: 19 juni en 9 oktober.

GUEST en Stenden Hogeschool starten in 2015 de post HBO opleiding Gastvrijheidmanagement. Lees meer over deze opleiding. En de gastvrijheidsmeter is gelanceerd! Benieuwd, kijk op www.degastvrijheidsmeter.nl

Goed opgeleide medewerkers maken het verschil in organisaties. Na de succesvolle afronding van onze pilot, starten we in september 2015 nieuwe groepen in de opleiding gastvrijheidmedewerker in de zorg. Kijk op www.gastvrijheidmedewerker.nl voor meer informatie.


GUEST heeft haar krachten gebundeld met Hospitality Factory uit Prinsenbeek. De visie van beide organisaties op het duurzaam ontwikkelen van mens en organisatie vormt de basis. Lees voor meer informatie hier het persbericht.