GUEST - make hospitality work
Join the conversation
John Hokkeling Mooi artikel in #FD. Geluk is het nieuw businessmodel!!! #guest #gastvrijheid #menselijkheid http://t.co/EK8DolKVI3 http://t.co/IybM0arbnG 2014-10-19 16:58:24
John Hokkeling Mooi artikel in #FD. Geluk is het nieuw businessmodel!!! #guest #gastvrijheid #menselijkheid http://t.co/EK8DolKVI3 2014-10-19 15:54:47
u bevindt zich hier: - Welkom!

Welkom bij GUEST!

GUEST helpt organisaties gastvrijer te worden. Ons vak is organisatie ontwikkeling, ons specialisme is gastvrijheid. 

Gastvrijheid rendeert
Een positieve beleving van gasten zorgt ervoor dat gasten graag terug komen en hun ervaring delen met anderen. Voor medewerkers is het prettig werken in een gastvrije organisatie.

Een organisatie ontwikkelaanpak borgt gastvrijheid
Gastvrijheid is een organisatiebrede ontwikkeling en is pas duurzaam als het verankerd is. GUEST heeft een eigen ontwikkelaanpak en gaat samen met de organisatie op zoek naar de ontwikkelbehoefte en de invulling daarvan. 

Mood Maker filosofie
GUEST heeft al haar kennis en ervaring op het gebied van gastvrijheid gebundeld in de Mood Maker filosofie. Lees hier meer over de filosofie of bestel het boek Mood Maker op www.managementboek.nl.

Nieuws
Save the date; 14 november is er weer een GASTVRIJdag, thema; de gastvrijheidmanager. Meld je aan via info@guest.nl! En de gastvrijheidsmeter is gelanceerd! Benieuwd, kijk op www.degastvrijheidsmeter.nl

Goed opgeleide medewerkers maken het verschil in organisaties. Na de succesvolle afronding van onze pilot, starten we vanaf januari nieuwe groepen in de opleiding gastvrijheidmedewerker in de zorg. Kijk op www.gastvrijheidmedewerker.nl voor meer informatie.


GUEST heeft haar krachten gebundeld met Hospitality Factory uit Prinsenbeek. De visie van beide organisaties op het duurzaam ontwikkelen van mens en organisatie vormt de basis. Lees voor meer informatie hier het persbericht.