GUEST - make hospitality work

Stage en afstuderen

GUEST biedt volop kansen aan getalenteerde studenten!

Al jaren bieden wij stage- en afstudeerplaatsen aan. Hierbij hanteren wij de stelling dat de mix van stagiaires van hospitality georiënteerde en onconventionele opleidingen elkaar kunnen versterken. Door de mix van kennis en kunde uit verschillende disciplines blijven wij de markt positief kritisch volgen en kunnen mede hierdoor onze dienstverlening blijven vernieuwen.

Stagelopen bij GUEST betekent meewerken, ervaren waar we ons als bedrijf in begeven. Je krijgt een of meerdere projecten waaraan je ondersteuning verleent. Daarnaast bieden we je de gelegenheid om aan een interessant en nuttig (afstudeer)project of scriptie te werken.

Voor zowel stagelopen als afstuderen geldt dat we van jou als student verwachten dat je al je talenten inzet. En dat je toewerkt naar een eindopdracht van topkwaliteit. Wat ons betreft zijn er twee opties. Werken aan theoretische ontwikkeling en kennis of werken aan een praktisch (advies)product. Indien de kwaliteit hoog genoeg is zullen wij scripties publiceren via GUEST-publicaties.

Wil je meer weten over de kansen die GUEST jou biedt, mail dan naar info@guest.nl.