GUEST - make hospitality work
u bevindt zich hier:

Welkom

GUEST is een onafhankelijk adviesbureau dat uiteenlopende organisaties binnen de hospitality & foodservice branche adviseert op het gebied van conceptontwikkeling, projectbegeleiding, aan- en inbestedingen, onderzoek, auditing en organisatieverandering.

GUEST is ontstaan na een fusie van drie gerenommeerde adviesbureaus: Horeca Advies Kloosterhuis, Food Quality & Consult en Hokkeling Advies. Onze klanten typeren ons als een gepassioneerd, integere en betrokken partner. Een bureau waarbij vakmanschap voorop staat, die altijd met een frisse, onconventionele blik naar de wereld om zich heen durft te kijken.

GUEST At work
Cateren in een bedrijfs- of werkomgeving is een dagelijkse topprestatie. Voor de cateringmedewerkers is het een enorme uitdaging elke dag weer dezelfde gasten te voorzien van hun broodje bij de koffie, lunch of diner. De gast wil graag elke dag verrast worden met goede kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Wanneer je in een dergelijk spanningsveld je gasten dagelijks terug ziet keren is dat een groot compliment. GUEST helpt u…Lees verder