GUEST - make hospitality work
u bevindt zich hier: - creeert

creeert

Succes is vaak een gevolg van een goede samenwerking. Wij zijn trots op onze samenwerkingsverbanden en de waardering die onze opdrachtgevers over de kwaliteit van diensten uitspreken. Aantal voorbeelden van recente opdrachten

Deventer Ziekenhuis is de kraamkamer van GUEST en onze Mood Maker filosofie. Met de ontwikkeling van het eerste RoomService concept in een Nederlands ziekenhuis hebben beiden het thema gastvrijheid in de zorg en zichzelf op de kaart gezet..Binnen Slingeland Ziekenhuis heeft GUEST met de GINK-methodiek de strategiefocus op gastvrijheid weten te vertalen naar de praktijk. De introductie van het concept 'Medewerker Gastenservice Verpleegafdeling' is begeleidt. Daarnaast zijn diverse diensten getraind in gastheerschap.Asito is een relatie waar GUEST vanaf het begin van haar bestaan voor werkt. In vele branches en bij diverse opdrachtgevers hebben we schoonmakers tot ambassadeurs van gastvrijheid en gastheer mogen opleiden. De ;ocaties betreffen o.a.: vakantieparken, een voetbalstadion, kantoren (het nieuwe werken), zorglocaties, overheidsgebouwen.
Voor Rabobank hebben we een teamtraining mogen uitvoeren. Het succes van dit traject uit zich in de wijze waarop de organisatie in ontwikkeling is gekomen. Na de trainingen is de organisatie zelf doorgegaan met het organiseren van trainingsbijeenkomsten die door ons opgeleide medewerkers worden verzorgd.