GUEST - make hospitality work
u bevindt zich hier: - netwerk

Netwerk

GUEST gelooft in haar eigen vakmanschap en in dat van anderen. Niemand heeft alle kennis in huis, ook wij niet. Door de mogelijkheden van informatietechnologie en een jarenlang opgebouwd netwerk hebben wij de kennis echter wel op een andere manier in huis kunnen halen. Wij investeren relatief veel tijd in onze partners om u als opdrachtgevers in staat te stellen gebruik te maken van het beste dat de markt te bieden heeft. Op deze manier creëren we de lusten van een grote organisatie.

Partners in het netwerk van GUEST bestaan onder ander uit technische tekenaars, interim managers, fooddesigners, maar ook trendwatchers. In verschillende disciplines actief, maar altijd partners met dezelfde bloedgroep, drive, en denkrichtingen. Het zijn samenwerkingsverbanden waar wij onze handen voor in het vuur durven te steken. Duurzame relaties waar u niet voor betaalt, maar wel van profiteert.

Spreekt u dezelfde taal en staat u open voor een samenwerkingsverband of wilt u gebruik maken van ons uitgebreid netwerk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.