GUEST - make hospitality work
u bevindt zich hier:

Wij

GUEST is gedeelde passie! Gedeelde passie van professionals die hun jarenlange ervaringen en know how binnen hospitality & foodservice branche hebben gebundeld in GUEST. Een fusie van drie gerenommeerde adviesbureaus die ruim 50 jaar advieservaring bundelt.

  • Horeca Advies Kloosterhuis is al vanaf de jaren `70 een bekende naam in de horecamarkt. Henk Kloosterhuis kan gezien worden als de Nestor van horeca-advies in Nederland.
  • Food Quality & Consult richt zich al ruim tien jaar op catering en horeca-advies. Oprichter Gérard Wolbert is met name gespecialiseerd in cateringaanbestedingen en contractbeheer.
  • Hokkeling Advies is sinds 1996 actief in de gezondheidszorg markt. John Hokkeling houdt zich voornamelijk bezig met strategische en veranderingsvraagstukken op het gebied van hospitality binnen de gezondheidszorg. Het gaat hierbij om vraagstukken die zich afspelen op het snijvlak van strategie, bedrijfsvoering, organisatie, gedrag en faciliteiten.
Het centrale thema in ons werk is de gast, uw gast! Organisaties in de gastvrijheid- en foodservice branche vinden in ons een gepassioneerd, integere en betrokken partner met vakmanschap. Waar klanten gasten genoemd worden kunt u ons tegen komen. Het maakt daarbij niet uit of de gast zich out of home, at work, at home of in care bevindt.