GUEST - make hospitality work
u bevindt zich hier:

Passie

De wereld verandert in een groot (fastfood) shoppingcenter. Voeding kun je tegenwoordig overal kopen. Een rookworst bij de benzinepomp en een muffin in een boekenwinkel. Bruscetta bij het tuincentrum, een kant-en-klaar maaltijd via de stomerij en soep per post.

Het invoeren van een horecaconcept binnen de retail biedt ondernemers vaak leuke en nieuwe mogelijkheden. Door gebrek aan kennis over de horeca blijken deze concepten voor veel retailers niet altijd even rendabel als gehoopt. Er worden verkeerde investeringen gedaan of de bedrijfsvoering en uw medewerkers zijn niet helemaal op het nieuwe concept ingericht.

GUEST helpt organisaties bij de ontwikkeling en vernieuwing van retailconcepten. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een food & retail plaza in een warenhuis. Of bij het realiseren van een koffiecorner in uw boekenwinkel. We adviseren u over optimale resultaten in rendement, de gevolgen voor uw onderneming en een efficiënte operationele uitvoering. We brengen de prestaties en knelpunten van uw horecaconcept in beeld en bieden we verschillende trainingen voor u en uw medewerkers aan.

Diensten: