GUEST - make hospitality work
u bevindt zich hier:

Kennis

We leven in een kenniseconomie en ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. U, als zelfstandig ondernemer, bent vaak al druk genoeg met het runnen van uw zaak. U hebt waarschijnlijk geen tijd om alle maatschappelijke, technische en branchegerelateerde ontwikkelingen op de voet te kunnen volgen. Voor ons is deze kennis echter van levensbelang. Voor deze specialistische kennis huurt u ons namelijk in. Daarom investeren wij veel tijd in het vergaren en bijhouden van deze kennis. Zo houden wij regelmatig lezingen voor branchegenoten, ontwikkelen en geven studiedagen en zijn betrokken bij het vakonderwijs.

We willen deze kennis ook graag met u delen. Hieronder vindt u een overzicht met de laatste trends, de door ons uitgegeven publicaties, laten we enkele boeken uit onze bibliotheek zien en geven we u een aantal nuttige links.

Zijn er boeken of sites waar u inspiratie uit put die u wilt delen met ons? Wilt u een boek van ons lenen of gewoon eens over de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied praten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.